top of page

Sanitair, verwarming of dakwerken aan uw plat dak? Sanitair De Paepe in Kluisbergen!

Sanitair De Paepe: sterk werk in loodgieterij, sanitair en verwarming

Een bouw- of renovatieproject voor de boeg? Dan wilt u zeker zijn dat uw sanitaire systeem en uw centrale verwarming optimaal geplaatst worden. Sanitair De Paepe in Kluisbergen verzekert u van sanitair, loodgieterij en verwarming die uw wooncomfort aanzienlijk verhogen. Al vier generaties lang is Sanitair De Paepe uw expert in sanitair en verwarming. Met het oog op het milieu hebben we ook systemen voor hernieuwbare energie in ons aanbod. Uw plat dak laten bedekken met EPDM én laten afwerken met propere zink- en koperwerken? Ja, ook daarvoor kunt u rekenen op deze vakman.

Een full-service in sanitair en verwarming

Als installateur van centrale verwarming, verzorgt Sanitair De Paepe uw hele verwarmingssysteem – van het leggen van de juiste buizen tot de installatie van uw ketel en brander. Gas of stookolie, dat maakt geen verschil. Uw expert plaatst kwaliteitsvolle systemen van het merk Wolf. Op het gebied van sanitair is deze vakman dan weer beschikbaar voor alle mogelijke loodgieterijwerken, van kleine aanpassingen tot totale badkamerrenovaties.

verwarming: centrale verwarming op gas of stookolie, ook onderhoud mogelijk

dakwerken: plaatsing en renovatie platte daken in EPDM, inclusief zink- en koperwerken

sanitair: van beperkte loodgieterij tot badkamerrenovaties van a tot z

hernieuwbare energie: plaatsing van warmtepompen en zonnepanelen

IMG_437242880001.jpeg

Klaar om kennis te maken met uw specialist voor verwarming, sanitair, loodgieterij, dakwerken en hernieuwbare energie in Kluisbergen? Vraag snel uw gratis offerte aan bij Sanitair De Paepe!

bottom of page